DIRIGENT: Stephanie van Werkhoven

Stephanie van Werkhoven is op 28 februari 1989 geboren in Nijmegen. Al op jonge leeftijd was ze altijd aan het zingen. Zo kwam ze als 8-jarige terecht bij het kinderkoor 'De Rakkertjes' in Nijmegen. Op haar 12e zocht ze een andere uitdaging en ging ze musicallessen volgen bij 'De Lindenberg' in Nijmegen. Daar kwam ze erachter dat zang echt haar grootste passie is.

Na het vwo koos ze voor de Pabo. Deze opleiding rondde ze met succes af. Ook tijdens haar opleiding is ze altijd blijven zingen. Ze heeft met verschillende orkesten opgetreden, bijvoorbeeld met de big band de 'Bull Town Band' in Cuijk. Ook volgde ze vier jaar priv zanglessen bij Hester Gorter in Nijmegen.

Na de Pabo bleef de muziek roepen en is ze gestart met de opleiding 'Zang Jazz en Pop' aan het conservatorium 'ArtEZ' in Arnhem. In juni 2015 heeft ze het conservatorium succesvol afgerond met als verdieping koordirectie, arrangeren en klassieke zang.

Stephanie geeft momenteel zangles aan particulieren en geeft musicallessen op de muziekschool. Ook is ze vocal coach bij veel regionale promsconcerten, treedt ze regelmatig op als zangeres en dirigeert ze verschillende koren waaronder ons koor 'Koor Eigenwijs'.

Helaas gaat onze dirigent er mee stoppen en dus zijn wij op zoek naar een nieuwe dirigent .

Hier vind je een profiel